Magyar Kémény Kft. - Balatonszárszó (Ix. Kirendeltség)

Magyar Kémény Kft. - Balatonszárszó (Ix. Kirendeltség)
Széchenyi U. 3/B.
8624 Balatonszárszó
Somogy
06 84 363 038
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Cégünk legfontosabb feladata az ún. sormunka, azaz jelenlegi és leendő Ügyfeleink biztonságának és komfortérzetének elősegítése, kéményük ellenőrzése, tisztítása és műszaki felülvizsgálata révén. Ezen szolgáltatásunk kötelezően igénybe veendő mindazok számára, akik égéstermék-elvezetővel rendelkeznek ingatlanukban. Cégünk célja a megrendelők elvárásainak a legmagasabb szinten történő megfelelés, a jól felszerelt, képzett szakemberekkel végzett kitűnő minőségű munka, ami által elkerülhetők az egyre szaporodó szénmonoxid mérgezéses balesetek, a tüzelés pedig gazdaságosabbá, és környezetkímélőbbé válik.

 1. Hírek
 2. Letölthető dokumentumok

Cégleírás
Az égéstermék-elvezetőket a megvalósulás során legalább kétszer ellenőrizni kell. Egy alkalommal a kivitelezés közben, még a kémény eltakarása (pl. vakolása) előtt, másodszor a használatbavételi eljárás során. A hozzánk érkezett megrendelés alapján kéményvizsgáló munkatársaink a helyszínen ellenőrzik, mennyiben valósultak meg a jogerős építési engedélyben előírtak. A kivitelezés közbeni vizsgálatnál munkatársaink ellenőrzik a beépített anyagokat, és a később - eltakarás után - nem vizsgálható egyéb megoldásokat. A használatbavételi eljárás során már a készülékkel együtt tudják tanúsítani az égéstermék-elvezető megfelelőségét.
Amennyiben mindent rendben találnak, akkor a helyszínen kiállítják a megfelelőségi tanúsítványt (szakvéleményt), ami feltétele a használatbavételi engedélynek. A szakvéleményt ügyfeleink két példányban kapják meg. Az építéshatóság mellett a másik példány a gázszolgáltatónál használható fel. Amennyiben nem a terveknek és jogszabályoknak megfelelően készült el az égéstermék-elvezető, az Ügyfél hibajegyzéket kap, amelyben szakembereink tételesen felsorolják a kijavítandó hibákat. A Magyar Kémény Kft.
(korábbi nevén Somogy Megyei Kéményseprő Kft.), szolgáltatásait 1949 óta, több mint fél évszázada, az egyre magasabb szintű elvárásoknak megfelelően végezi. Az új fogyasztóvédelmi jogszabályok, az emelkedő tüzelőanyag árak, az egyre szigorodó környezetvédelmi előírások a tüzelés gazdaságosságának, így a végzett munka minőségének állandó javítását teszik szükségessé. Működésünk során a minőség, a megbízhatóság és a korszerűség mindig is kiemelt figyelmet kapott, ezzel szolgálva a Társaság ügyfeleinek és partnereinek bizalmát.
Kulcsszavak:
Kéménytechnika, Kéményseprés
Szolgáltatások
Sorseprés, Kéményvizsgálat
Magyar Kémény Kft. - Balatonszárszó (Ix. Kirendeltség) a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Magyar Kémény Kft. - Balatonszárszó (Ix. Kirendeltség)

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Üzletek a közelben

 1. Petőfi Tér 1.
  7400  Kaposvár
 2. Korányi U.2.
  7500  Nagyatád
 3. Béke Tér 8/D.
  2030  Érd
 4. Árpád U. 51.
  2310  Szigetszentmiklós
 5. Böszörményi Út 24/B.
  1126  Budapest